Page 1 of 1

Totally confused

PostPosted: January 20th, 2009, 8:22 pm
by Roseofgarden
I'm not really sure if this is supposed to happen. But your fansub Mamotte shugogetten seems to be skipping, well no not skipping exactly. It's like it wants to buffer but it doesn't. It pauses like its going to buffer but the numbers keep going and one doesn't get to see what comes next. It's like it skips that part and moves on.

Can you check it out. Thanks.

PostPosted: January 21st, 2009, 5:11 am
by ArrowIII
I get that sometimes what i do is when the episode sfarts i pause it and wait half hour.

half an hour

PostPosted: January 22nd, 2009, 8:54 pm
by Roseofgarden
It hasn't done that before with other fansubs, well those that are kinda older there. it just happens with the newer ones like Mamotte shugogetten. I can't even watch the beginning of said fansub without it 'skipping' (for lack of a better word) doing that. I would like to see the episode without the 'skipping'. Can you guys fix?

Thanks

PostPosted: January 22nd, 2009, 10:53 pm
by Ryan
i will look into that right now.

PostPosted: January 23rd, 2009, 1:05 am
by Ryan
after looking at the episodes the files are fine the series is simply sucking too much bandwidth. So if you let it load for 5 - 10 minutes before you start watching the stops should stop. all the episodes are over 300mb so it might stop if your connection is busy with something else.

I will try and get smaller size episodes for your though.

huh

PostPosted: January 26th, 2009, 8:08 pm
by Roseofgarden
I don't understand what you mean by letting it load, doesn't it load and start to play?

PostPosted: January 26th, 2009, 9:04 pm
by Gunblade
he means to just let it set there for a few minutes while it buffers. Start the show and pause it as soon as you can, come back in 15-20 minutes and it should be ready to play. If it skips while you watch it, let it buffer more than 20 minutes.

PostPosted: January 26th, 2009, 11:24 pm
by KeKe
yea i have this issue with everything these days it seems. will download at 3000+ kb/s but randomly drop to 500 kbps for some reason. and then back up.

Also you my try right clicking on the video. going to options. and make sure the RSTP (TCP) is checked.

I had it unchecked once and even with good bandwith it would stop and then play and stop and play when I know for sure it shouldnt

Hmm

PostPosted: January 27th, 2009, 7:17 pm
by Roseofgarden
It doesn't seem to work for me. I checked some things and found out its using like 10000 k or something like that. Of course when I watched other fansubs like Gundam 00 and X, it buffered when something like that happened and when it buffered things are paused. Not so with other subs. I just miss some things when it stopped/skipped.

similar problem

PostPosted: March 2nd, 2009, 9:42 pm
by TiffYG2133
The Telepathy Girl Ran will not load no matter how long I pause it after it starts. I paused for almost an entire hour one day and after about 10 seconds it said "buffering" again and it continues to do that through the whole episode (all episodes) so you can't even watch it! :cry: