Welcome To Animecrave Sign In or Create Free Account
SPONSORS

Loading Problem!

Any downtime or server problems will posted here. We will also post any special announcements here.

Moderator: Greg

Postby Bassam » April 20th, 2006, 2:29 pm

What type of computer do you have?
Image
User avatar
Bassam
King
 
Points: 4291.00
Posts: 4275
Joined: May 16th, 2005, 11:01 pm

Postby Bassam » April 20th, 2006, 2:33 pm

Trust me these problems are just you guys, a few people had problems where they only saw the AC intro on the media. But that problem was solved and they are able to watch media just fine. Out of all the AC Live members only you two have reported this issue and we will not be able to solve it unless we talk to one of you one on one.
Image
User avatar
Bassam
King
 
Points: 4291.00
Posts: 4275
Joined: May 16th, 2005, 11:01 pm

Postby Mejdi » April 20th, 2006, 3:20 pm

Yeah my media is fine although other media is buffering slower then usual. Like media of anime I bearly watch anyway. I'll live though.
User avatar
Mejdi
Moderator
 
Points: 3047.00
Posts: 3047
Joined: November 4th, 2005, 3:59 pm

What should i do?

Postby fallen_awake » April 20th, 2006, 7:54 pm

I'm willing to talk one on one if you think it would help, I haven't changed anything on my computer so i don't know what it could be, but I'll do whatever you think is necessary
fallen_awake
Newbie
 
Points: 5.00
Posts: 5
Joined: May 20th, 2007, 6:35 am

Postby Bassam » April 20th, 2006, 10:51 pm

Hi,

Fallen can you message me on AIM (BassamAnimeC) or MSN ([email protected]).
Image
User avatar
Bassam
King
 
Points: 4291.00
Posts: 4275
Joined: May 16th, 2005, 11:01 pm

No more green Screen

Postby fallen_awake » April 21st, 2006, 2:20 pm

THanks to Bassam, I am now green screen free!!!! So to anyone else who might be experiencing the same problem, now or in the future, all i had to do was start up on another browser, Firefox. The problem was my browser, internet explorer, had something wrong with it. SO i went to the help section and downloaded the suggested ActiveX installation and now it works YAYAAY
fallen_awake
Newbie
 
Points: 5.00
Posts: 5
Joined: May 20th, 2007, 6:35 am

still wont work

Postby lucilove » April 22nd, 2006, 5:34 am

whenever new media is loaded(usualy street fighter,love hina,etc..) it refuses to play on my computer and usualy doesnt play till about a day or 2 after it was origanlly added.The animecrave screen doesnt show up or anything else for that matter it just says connecting or locating media then goes back to ready... I been with animecrave since it was free and had like5 animes and i nevre had a problem like this my media is up to date and i dont use firefox









i just now noticed this forum hope im not to late
lucilove
Newbie
 
Points: 1.00
Posts: 1
Joined: July 31st, 2005, 8:32 pm

Postby Bassam » April 22nd, 2006, 9:47 am

Then you may want to try to download firefox. Also you should delete your temporary internet files and cookies.
Image
User avatar
Bassam
King
 
Points: 4291.00
Posts: 4275
Joined: May 16th, 2005, 11:01 pm

Postby spider15 » June 23rd, 2009, 3:00 pm

on anime fansub i can't history's strongest disciple kenichi to load on episodes 41
spider15
Newbie
 
Points: 2.00
Posts: 2
Joined: February 23rd, 2009, 5:58 pm

Postby Ryan » June 23rd, 2009, 7:59 pm

will look into that
<img src="http://www.animecrave.com/_upload/avatars/ryan.jpg" >
User avatar
Ryan
Anime Crave Admin
 
Points: 656.00
Posts: 653
Joined: April 5th, 2007, 9:12 pm

Postby dust2332 » July 5th, 2009, 10:11 am

idk if yall kno but anime are loading slowly at the moment even in low quality at like 1%
dust2332
Newbie
 
Points: 18.00
Posts: 18
Joined: May 27th, 2007, 10:32 am

Postby Bassam » July 8th, 2009, 12:26 pm

Ar eyou still having loading problems dust?
Image
User avatar
Bassam
King
 
Points: 4291.00
Posts: 4275
Joined: May 16th, 2005, 11:01 pm

Postby EliminatorDan » July 14th, 2009, 1:50 pm

I don't know whats wrong but I've tried 4 different anime's now, Gundam Seed Destiny, Tsubasa, Case Closed, and the 4th one I can't remember, and It just sits at ready, no welcome screen, no nothing. even when I click play it just pops right back to ready. I cleared my history and still nothing.
EliminatorDan
Newbie
 
Points: 2.00
Posts: 2
Joined: May 29th, 2007, 10:01 am

Previous

Return to Announcements

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 2 guests

cron

 
#bnccd01 #bnccd02 #bnccd04 #bnccd05 #bnccd03


SPONSORS

AC Shout Box - AC CHAT